RVS uitlaatdelen van upgradeperformanceparts.com

Geplaatst op 09-03-2022

Categorie: Auto en vervoer

RVS uitlaatdelen

Review en ervaring van verschillende rvs uitlaatdelen van upgradeperformanceparts.com

Downpipe

De downpipes van upgradeperformanceparts hebben enorme voordelen. De RVS downpipes zijn hoogwaardige rvs downpipes die de originele downpipe met katalysator vervangen. Ze hebben dezelfde aansluitmaten en passen op origineel. De voordelen zijn onder andere dat deze de uitlaatgassen bij de turbo sneller kunnen afvoeren. Dit geeft een betere flow.  Veel downpipes zijn ook uit te voeren met een sportkatalysator. 
Een gigantisch assortiment, tevens hebben wij nu al verschillende downpipes op aanvraag gedaan. Na 1,5 week dan geleverd met perfecte pasvorm en perect te combineren met onze stage 2 chiptuning.  Ook de downpipes van Armytrix en bull x downpipe hebben wij veel gebruikt.

downpipe kopen

Uitlaatklemmen

Wij hebben veel positieve ervaringen gehad met deze uitlaatdelen. Een groot assortiment aan uitlaatklemmen, handig om bijvoorbeeld de sierstukken of eindstips mee te bevestigen. Ze hebben in deze grote webshop 5 soorten klemmen. Met elk in verschillende maten, speciale maten voor uitlaatsystemen en downpipes. Tevens zijn deze uitlaatklemmen allemaal gemaakt van 304 rvs zodat ze niet meer gaan roesten. Wij zijn fan van de v-band klemmen en v-band flenzen. 

Gigantisch assortiment aan eindtips / sierstukken / uitlaatsierstukken.
De keuze is reuze. Van Carbon sierstukken tot gepolijste sierstukken.

Wij bestellen de rvs bochten en rvs buizen. Mooi ingepakt en glimmend geleverd.
Wij vinden de gratis bezorging vanaf €200,00 erg prettig. De kwaliteit is geweldig en de bestelling is vaak binnen 24 uur afgeleverd.
Indien wij een spoed klus hebben komen ze de rvs uitlaatdelen zelfs brengen! Wat een service.

In april zullen wij meer informatie delen en nog meer rvs uitlaatdelen van Upgrade Performance Parts met jullie delen.